48. Međunarodni senjski ljetni karneval

Otvoren 48. Međunarodni senjski ljetni karneval

Finili su Mare bali, šmrc, šmrc.  A bilo je lipo, prava morska tema a i aktualna za našu grupicu. Sva srića da se pojavio morski pas Moky u našem Jadranu od kojeg su se delali spektakli, slikalo se po novinama i pisalo ( istina je živa, morski psi žive u moru). Ove godine malko okrnjeni i brojčano manji ipak smo se i više nego dobro zabavili. Onih par koji su se osjećali staro i nemoćno da ne kažemo bezvoljno,  te se iz tog razloga nisu maškarali ovim putem pozdravljamo ( dečki, lijek je red bull ili afrička šljivetina pa da vidiš kako se skaće). 

Slušali smo prognozu i molili Boga da Vakula prizove oluje i nevere jer onda od toga ionako ništa, znaći vrime prekrasno. Mislimo da će jadan Vakula gorit u paklu, koliko puta je prevario ovaj napaćeni narod.   Mi smo uspješno porinuli našeg psića niz Mundaričevac pa skroz do serane.  Povorka je napokon bila dobra , pomak veliki u odnosu na zadnjih par godina .

Vrime za poželit, napokon bez bure iako smo se mi zamotali za svaki slučaj. Konstrukcija izdržala sve. Jedino naš požderani ronilac se raspal do kraja povorke. Sve u svemu lipo i vidimo se dogodine u istom ( i proširenom i povratničkom) sastavu.

Slike maškarane skupine JaBaDaBaDu možete vidjeti u našoj galeriji.

Bookmark the permalink.