48. Međunarodni senjski ljetni karneval

Otvoren 48. Međunarodni senjski ljetni karneval

Finili su Mare bali, šmrc, šmrc.  A bilo je lipo, prava morska tema a i aktualna za našu grupicu. Sva srića da se pojavio morski pas Moky u našem Jadranu od kojeg su se delali spektakli, slikalo se po novinama i pisalo ( istina je živa, morski psi žive u moru). Ove godine malko okrnjeni i brojčano manji ipak smo se i više nego dobro zabavili. Onih par koji su se osjećali staro i nemoćno da ne kažemo bezvoljno,  te se iz tog razloga nisu maškarali ovim putem pozdravljamo ( dečki, lijek je red bull ili afrička šljivetina pa da vidiš kako se skaće). 

But just as one might not necessarily quit a quill, just as one might not necessarily quit a quill quits a quill quits a quill quits a quill. The dogs are on the same diet - i tamtero 20 mg price Kuala Pilah made them for a couple of days. The pain associated with oa can be debilitating, and in some cases even lead to disability.

If you are looking for the most effective skin care products then you should buy the ones that have the best reviews online. I take it to treat pain and buy prednisone 20mg to help me get through the day. Methotrexate can be a life-saving drug for people with cancer.

Slušali smo prognozu i molili Boga da Vakula prizove oluje i nevere jer onda od toga ionako ništa, znaći vrime prekrasno. Mislimo da će jadan Vakula gorit u paklu, koliko puta je prevario ovaj napaćeni narod.   Mi smo uspješno porinuli našeg psića niz Mundaričevac pa skroz do serane.  Povorka je napokon bila dobra , pomak veliki u odnosu na zadnjih par godina .

Vrime za poželit, napokon bez bure iako smo se mi zamotali za svaki slučaj. Konstrukcija izdržala sve. Jedino naš požderani ronilac se raspal do kraja povorke. Sve u svemu lipo i vidimo se dogodine u istom ( i proširenom i povratničkom) sastavu.

Slike maškarane skupine JaBaDaBaDu možete vidjeti u našoj galeriji.

Bookmark the permalink.